Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona struikelt zonder Messi in Sevilla

Barcelona struikelt zonder Messi in Sevilla

24 jan 2019, 00:36

SEVILLA (ANP) - Barcelona moet rekening gaan houden met uitschakeling in het Spaanse bekertoernooi. De eerste wedstrijd tegen Sevilla in de kwartfinales eindigde in een nederlaag van 2-0. De treffers van de thuisploeg kwamen op naam Pablo Sarabia en Wissam Ben Yedder. Barça-doelman Jasper Cillessen kon er niets aan doen.

Lionel Messi ontbrak bij de bezoekers. De Argentijnse sterspeler kreeg rust. Aanwinst Kevin-Prince Boateng maakte zijn debuut bij Barcelona. Sevilla trad aan met Quincy Promes in het basisteam. Hij gaf de assist bij de openingstreffer. Maximilian Wöber (ex-Ajax) bleef op de bank.

De return in Camp Nou is volgende week woensdag.

Beide ploegen speelden vorig seizoen in de finale van de Copa del Rey ook tegen elkaar. Barça won destijds met 5-0.

Real Madrid speelt donderdag thuis tegen FC Girona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.