Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona start met Piqué, Dest en De Jong tegen PSG

Barcelona start met Piqué, Dest en De Jong tegen PSG

16 feb 2021, 21:01

Frenkie de Jong begint om 21.00 uur met FC Barcelona aan de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. De middenvelder heeft net als Sergiño Dest weer een basisplaats gekregen van zijn trainer Ronald Koeman.

Gerard Piqué verschijnt ook aan de aftrap. De centrale verdediger is net op tijd fit voor het thuisduel met de verliezend finalist van vorig jaar in de Champions League.

Bij Paris Saint-Germain ontbreken de geblesseerde Neymar en Ángel Di Maria. Marco Verratti, hersteld van een heupblessure, start op het middenveld. De Nederlandse linksback Mitchel Bakker begint op de bank.

Björn Kuipers is de scheidsrechter in Camp Nou. Beide ploegen treffen elkaar op 10 maart in Parijs voor de return. Het duel is vanaf 20:30u te zien op SBS6 of via de livestream!

Opstellingen:

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Piqué, Lenglet en Alba; De Jong, Busquets en Pedri; Griezmann, Messi en Dembélé.

Paris Saint-Germain: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe en Kurzawa; Parades en Gueye; Kean, Verratti en Mbappé; Icardi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.