Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona oefent tegen Chelsea, Arsenal en Iniesta

Barcelona oefent tegen Chelsea, Arsenal en Iniesta

21 juni 2019, 18:03

Frenkie de Jong wacht in de aanloop van het nieuwe seizoen een pittig oefenprogramma met FC Barcelona. De kampioen van Spanje speelt op 23 juli in Tokio vriendschappelijk tegen Chelsea, de winnaar van de Europa League. Vier dagen later oefent FC Barcelona tegen het Japanse Vissel Kobe, de huidige club van Andrés Iniesta.

Arsenal is op 4 augustus te gast in Camp Nou. Daarna vertrekt Barcelona richting de Verenigde Staten voor twee duels met Napoli in Miami (7 augustus) en Michigan (10 augustus).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.