Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona met trefzekere Messi onderuit

Barcelona met trefzekere Messi onderuit

11 nov 2018, 19:35

BARCELONA (ANP) - De rentree van sterspeler Lionel Messi heeft FC Barcelona in de Spaanse competitie opvallend genoeg geen succes opgeleverd. De Argentijnse balgoochelaar ontbrak de laatste weken bij de Spaanse kampioen door een armbreuk. Zondag kon hij in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Real Betis weer in actie komen. Messi scoorde twee keer, maar kon daarmee een verrassende nederlaag niet voorkomen: 3-4.

Door treffers van Junior Firpo en Joaquin leidden de bezoekers in Camp Nou na ruim een half uur al met 0-2. Pas in 68e minuut kwam de thuisploeg tot scoren. Messi benutte een strafschop. Kort daarna bracht Giovani Lo Celso het verschil terug tot twee treffers.

Invaller Arturo Vidal liet 2-3 aantekenen, maar Sergio Canales zette de thuisclub in de 83e minuut opnieuw op grotere afstand. Barça stond toen al met tien man, na de tweede gele kaart voor Ivan Rakitic. Messi zorgde in de extra tijd voor 3-4, maar daar bleef het bij.

Barcelona gaat na de tweede nederlaag nog wel aan kop, met één punt meer dan Atlético Madrid en Deportivo Alavés.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.