Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona met Cillessen en zonder Messi

Barcelona met Cillessen en zonder Messi

10 jan 2019, 21:51

VALENCIA (ANP) - Jasper Cillessen verdedigt donderdagavond vanaf 21.30 uur het doel van FC Barcelona in het uitduel met Levante in de achtste finales van de Spaanse beker. De keeper van Oranje krijgt dit seizoen in bekerwedstrijden de voorkeur boven Marc-André ter Stegen, de eerste doelman van de kampioen van Spanje.

Trainer Ernesto Valverde grijpt het bekerduel aan om veel van zijn gebruikelijke basisspelers rust te geven. Zo verschijnen Lionel Messi, Luis Suárez, Ivan Rakitic, Jordi Alba, Sergio Busquets en Gerard Piqué niet aan de aftrap in Valencia.

Beide ploegen spelen volgende week donderdag in Barcelona de return van de achtste finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.