Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona legt Portugees vast voor volgend seizoen

Barcelona legt Portugees vast voor volgend seizoen

31 jan 2020, 14:00

FC Barcelona heeft nu al een versterking voor volgend seizoen vastgelegd. De Spaanse kampioen bereikte een akkoord met Sporting Braga over de transfer van vleugelspits Francisco Trincão. De 20-jarige Portugees komt in de zomer voor ruim 30 miljoen euro naar Camp Nou.

Trincão gaat een contract voor vijf jaar tekenen bij de club van onder anderen Frenkie de Jong en Lionel Messi. De linksbenige Portugees kwam dit seizoen in elf competitieduels voor Braga tot twee treffers. Hij veroverde onlangs met zijn club de Portugese beker.

De jeugdinternational leidde de nationale ploeg voor spelers onder 19 jaar in 2018 naar de Europese titel. Trincão werd topscorer van dat EK met vijf goals. Hij kan op alle posities voorin uit de voeten.

Barcelona deed de afgelopen dagen pogingen om nu al een nieuwe aanvaller binnen te halen, omdat Luis Suárez door een knieblessure maanden is uitgeschakeld. Vooralsnog is dat niet gelukt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.