Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona laat Memphis gratis vertrekken naar Juventus'

'Barcelona laat Memphis gratis vertrekken naar Juventus'

9 aug 2022, 13:53

Juventus heeft een tweejarig contract klaarliggen voor Memphis Depay, zo meldt de Italiaanse transferexpert Nicolo Schira. De Italiaanse club is al langere tijd extreem geïnteresseerd in de aanvaller.

Schira meldt dat Memphis niet meer in de plannen van Xavi voor komt, en dus gratis mag vertrekken naar Juve. Volgens Fabrizio Romano is er nog één addertje onder het gras, namelijk de interesse van Chelsea in Pierre-Emerick Aubameyang. Volgens Romano staat de Gabonees nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea. Bij een vertrek van Aubameyang zou trainer Xavi Memphis graag achter de hand willen houden als extra optie voorin.

Mocht de oud-spits van Arsenal in Barcelona blijven, dan kan Juve snel doorschakelen en de deal met Memphis rond maken. De oud-aanvaller van PSV zou in Turijn een beter salaris krijgen dan bij Barça.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.