Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona heeft Sergi Roberto terug

Barcelona heeft Sergi Roberto terug

5 jan 2019, 18:47

BARCELONA (ANP) - Trainer Ernesto Valverde van FC Barcelona kan weer beschikken over Sergi Roberto. De Spaanse middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, stond sinds eind november aan de kant met een hamstringblessure. De 26-jarige Catalaan viel geblesseerd uit tijdens de topper tegen Atlético Madrid (1-1) en miste onder meer de gewonnen uitwedstrijd tegen PSV in de Champions League (1-2).

Sergi Roberto kreeg zaterdag van de medische staf toestemming om weer te gaan spelen. Hij behoort daarom tot de selectie voor de uitwedstrijd van zondagavond tegen Getafe. De Braziliaanse aanvaller Malcom keert ook terug in de groep van Valverde. Barcelona moet het nog wel stellen zonder de geblesseerde Thomas Vermaelen, Samuel Umtiti en Rafinha.

De Catalaanse ploeg staat met 37 punten aan kop in La Liga, op drie punten gevolgd door Atlético.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.