Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona grijpt naast koppositie, Koeman met rood weggestuurd

Barcelona grijpt naast koppositie, Koeman met rood weggestuurd

29 apr 2021, 21:01

FC Barcelona heeft naast de koppositie in La Liga gegrepen. De ploeg van coach Ronald Koeman ging in het eigen Camp Nou verrassend met 2-1 onderuit tegen Granada. Het was de eerste zege ooit voor Granada bij Barcelona, waar Koeman in de tweede helft na commentaar met rood was weggestuurd.

Barcelona blijft door de zesde nederlaag derde op 71 punten, twee minder dan koploper Atlético Madrid en evenveel als nummer 2 Real Madrid. Ook Sevilla strijd met 70 punten nog mee om de titel.

Lionel Messi zette de thuisploeg met zijn 26e competitietreffer op voorsprong. Hij schoot in de 23e minuut de 1-0 binnen na een fraaie combinatie met Antoine Griezmann. Messi kreeg nog een goede kans op de 2-0 na een pass van Sergio Busquets, maar de bal ging via de voet van de doelman naast.

Nadat Griezmann en Sergi Roberto kansen op een grotere voorsprong niet hadden gemaakt, was het Darwin Machis die na een snelle tegenaanval de gelijkmaker op het scorebord zette. Het werd nog erger voor Koeman, toen Jorge Molina in de 79e minuut op aangeven van Adrián Marín geheel vrijstaand de tweede treffer voor de bezoekers kon binnenkoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.