Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona: geen geheime gesprekken met Rabiot

Barcelona: geen geheime gesprekken met Rabiot

30 dec 2018, 16:01

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona heeft niet onrechtmatig contact gezocht met middenvelder Adrien Rabiot van Paris Saint-Germain. Dat beweert de kampioen van Spanje in een statement op de eigen website.

FC Barcelona voelde zich geroepen te reageren op beschuldigingen van Franse media. Die meldden dat Barcelona gesprekken heeft gevoerd met Rabiot zonder dat te vertellen aan Paris Saint-Germain.

,,Er is alleen in augustus en vorige week contact geweest", stelt Barcelona. ,,En in beide gevallen is het contact via de directie van PSG gelegd."

Barcelona wil zich graag versterken met Rabiot, die aan het einde van het seizoen transfervrij is. De middenvelder heeft al aangegeven dat hij zijn contract bij PSG niet gaat verlengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.