Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona gebruikt huurling Coutinho voor transfer Neymar'

'Barcelona gebruikt huurling Coutinho voor transfer Neymar'

6 mrt 2020, 15:10

De toekomst van Philippe Coutinho ligt niet in Barcelona of München. Als het aan Barca ligt dan wordt Coutinho gebruikt in de transfer van Neymar, dat meldt Sport.

Coutinho wordt op dit moment verhuurd aan Bayern München. De Duitsers kunnen een optie lichten van 120 miljoen om de Braziliaan definitief over te nemen van de Catalanen. Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenige sprak al eerder zijn twijfels uit over een definitieve overname.

Ook meldt Sport dat ondere andere PSG en Liverpool interesse hebben in Coutinho. De Braziliaan kwam al eerder uit voor Liverpool. Barcelona wil de middenvelder liever gebruiken als ruilmiddel in een deal met PSG voor de transfer van Neymar. Als Coutinho bij deze deal wordt inbegrepen dan zal de resterende transfersom flink afnemen.

Vorig jaar zag Barcelona een poging om Neymar terug te halen nog mislukken. De Catalanen hebben de hoop nog niet opgegeven en gaan deze zomer weer vol voor een terugkeer van de Braziliaanse vedette.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.