Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona gaat opnieuw vol voor De Ligt'

'Barcelona gaat opnieuw vol voor De Ligt'

26 apr 2020, 14:00

Matthijs de Ligt staat zondagochtend groots op de cover van het Catalaanse medium EL Mundo Deportivo. De Catalanen melden dat Barcelona alles uit de kast wil halen voor de speler van Juventus.

Vorig jaar wilde Barça zich ook al versterken met De Ligt, maar hij koos toen voor een Italiaans avontuur bij Juve. De Ligt begon wat wisselvallig in Turijn en belandde zelfs een aantal wedstrijden op de bank. Maar door blessures van Giorgio Chiellini en Merih Demiral kreeg de international toch steeds weer een kans. De laatste wedstrijden voordat het coronavirus uitbrak, speelde De Ligt een aantal sterke duels voor De Oude Dame.

Het is wel nog maar de vraag of de Catalanen genoeg geld hebben voor de Nederlandse verdediger. Barcelona wordt namelijk ook al weken gelinkt aan een terugkeer van de Braziliaanse superster Neymar en ook zou Barça interesse hebben in de Argentijnse goaltjesdief Lautaro Martinez. EL Mundo Deportivo meldt dat Arthur Melo in een eventuele ruildeal met Juve opgenomen zal worden. Dit haalt de vraagprijs van De Ligt fors naar beneden.

De mannen aan tafel vroegen zich aan het begin van het seizoen sterk af of De Ligt wel de juiste keuze had gemaakt. Ze waren ook van mening dat de invloed van de zaakwaarnemer erg groot was bij deze transfer. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - ‘Hoe kan De Ligt nou luisteren naar iemand die tien miljoen aan hem verdient?’

‘Hoe kan De Ligt nou luisteren naar iemand die tien miljoen aan hem verdient?’
5:37
‘Hoe kan De Ligt nou luisteren naar iemand die tien miljoen aan hem verdient?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.