Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona gaat stadion vernieuwen

Barcelona gaat stadion vernieuwen

20 okt 2018, 16:13

BARCELONA (ANP) - Met een mooie video heeft Barcelona de plannen om het eigen stadion te vernieuwen toegelicht. De capaciteit van Camp Nou groeit van 99.000 naar 105.000 plaatsen. Ook als het regent zitten alle toeschouwers in de toekomst droog onder een dak.

De verbouwing start in 2019 en duurt drie jaar. Barcelona kan tijdens de werkzaamheden gewoon in Camp Nou blijven spelen. De kampioen van Spanje trekt 360.000 miljoen euro uit voor de vernieuwing van het stadion.

Barcelona is al begonnen met een stadion waar de jeugd en vrouwen gaan spelen. Dat onderkomen gaat de naam van Johan Cruijff dragen. Barcelona werkt ook aan een nieuw onderkomen voor de eigen basketbalploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.