Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona gaat na gelijkspel tegen Eibar in mineur het jaar uit

Barcelona gaat na gelijkspel tegen Eibar in mineur het jaar uit

29 dec 2020, 22:15

Trainer Ronald Koeman heeft de eerste helft van het seizoen teleurstellend afgesloten met FC Barcelona. Zonder de geblesseerde Lionel Messi zag hij zijn ploeg in eigen stadion ook punten verspelen tegen het laaggeklasseerde Eibar (1-1).

Barcelona gaat als nummer 6 van La Liga het nieuwe jaar in. Koploper Atlético Madrid neemt woensdag een voorsprong van 10 punten als het Getafe verslaat.

Koeman hoopt dat er in een korte winterstop toch nog geld is voor versterkingen. In de zomer was er onvoldoende geld om Memphis Depay, Georginio Wijnaldum of Eric Garcia aan te trekken. Het zal sowieso nog wel even onrustig blijven bij Barcelona. Want op 24 januari kiezen de leden van de club een nieuwe voorzitter, die vervolgens gaat proberen zijn beloften waar te maken.

Martin Braithwaite miste in 8e minuut een strafschop voor Barcelona en zag even later een treffer wegens buitenspel afgekeurd. Eibar nam in de 57e minuut de leiding door een treffer van Kike García (0-1). Ousmane Dembélé maakte in de 67e minuut gelijk.

Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd voor Barcelona. Zijn ploeggenoot Sergiño Dest werd in de rust gewisseld. Philippe Coutinho mocht invallen bij Barcelona maar viel geblesseerd uit met een knieblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.