Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona enkele weken zonder Coutinho

Barcelona enkele weken zonder Coutinho

8 nov 2018, 12:36

BARCELONA (ANP) - Lionel Messi is weer terug bij FC Barcelona, maar Philippe Coutinho valt voorlopig weg. De Braziliaanse international heeft een spierblessure opgelopen in zijn linkerbeen en staat twee tot drie weken aan de kant, meldde de medische staf van de Catalaanse club donderdag. Coutinho deed twee dagen eerder nog negentig minuten mee in het duel met Internazionale in de Champions League (1-1).

De aanvallende middenvelder, in januari voor een slordige 120 miljoen euro overgekomen van Liverpool, tekende dit seizoen in elf competitieduels voor vier doelpunten. Trainer Ernesto Valverde kan zondag tegen Real Betis geen beroep doen op Coutinho. Mogelijk is de Braziliaan na de interlandperiode weer hersteld voor de topper tegen Atlético Madrid en de ontmoeting met PSV in de Champions League, op respectievelijk 24 en 28 november.

Valverde kan wel weer beschikken over Messi, die een paar weken aan de kant stond met een gebroken arm.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.