Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona en Real scoren niet in boeiende Clásico

Barcelona en Real scoren niet in boeiende Clásico

18 dec 2019, 22:58

Het traditionele voetbalgevecht tussen Barcelona en Real Madrid heeft geen winnaar opgeleverd. De boeiende Clásico eindigde in Camp Nou in 0-0. Het was de eerste keer in ruim zeventien jaar dat in het treffen tussen de twee Spaanse grootmachten geen doelpunt viel.

Frenkie de Jong kon in zijn eerste Clásico als speler van Barcelona geen hoofdrol vervullen. Voor Sergio Ramos was het zijn 43e optreden in de Spaanse klassieker. Daarmee heeft de aanvoerder van Real Madrid nu het record in handen. Lionel Messi, de captain van Barça, deed voor de 42e keer mee in de Spaanse kraker.

Beide titelkandidaten wisten in het afgelopen weekeinde evenmin te winnen. Barcelona bleef tegen Real Sociedad steken op 2-2 en Real Madrid speelde gelijk bij Valencia (1-1). Daardoor begonnen de twee aartsrivalen met evenveel punten aan het onderlinge duel. Met alle clubs nu op zeventien duels in la Liga staan Barcelona en Real Madrid bovenaan met 36 punten, gevolgd door Sevilla met vijf punten minder.

VIDEO - Frenkie de Jong beste aankoop van het decennium bij Barcelona?

Frenkie de Jong beste aankoop van het decennium bij Barcelona?
1:28
Frenkie de Jong beste aankoop van het decennium bij Barcelona?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.