Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona en Lyon hebben een akkoord bereikt over transfer Memphis'

'Barcelona en Lyon hebben een akkoord bereikt over transfer Memphis'

5 sep 2020, 17:24

Barcelona en Lyon zijn zo goed als rond over een transfer van Memphis Depay, zo meldt La Vanguardia. De 26-jarige aanvaller maakt de overstap voor 'slechts' 25 miljoen euro.

De grootste krant van Catalonië stelt dat alleen een ‘last-minute tegenslag’ een transfer van Depay naar Barcelona nog in de weg kan staan. Depay zou zelf al eerder een akkoord hebben breikt met de Catalanen.

Koeman werkte bij Oranje goed samen en het is bekend dat de twee een uitstekende relatie hebben. De sterke aanvaller leefde onder Koeman op in Oranje en was naast Virgil van Dijk en Frenkie de Jong een zeer belangrijke pion binnen het elftal. Ook in het Nations League-duel tegen Polen gister onder de nieuwe bondscoach, maakte Depay indruk.

Memphis moet de vervanger worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Luis Suarez. De Uruguayaan wordt door Koeman als overbodig beschouwd en mag op zoek naar een nieuwe club. Juventus lijkt zijn nieuwe bestemming te gaan worden.

Memphis was in Lyon de absolute smaakmaker en ook nog eens aanvoerder. Johan concludeerde eerder dat de aanvaller zich als een goede aanvoerder gedroeg.

Johan prijst houding Memphis: 'Dan ben je een echte aanvoerder'
4:44
Johan prijst houding Memphis: 'Dan ben je een echte aanvoerder'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.