Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona: Een nieuwe artiest komt eraan

Barcelona: Een nieuwe artiest komt eraan

23 jan 2019, 19:43

BARCELONA (ANP) - Een nieuwe artiest komt eraan. Met deze ronkende tekst leidt FC Barcelona op Twitter (ruim 29 miljoen volgers) de komst in de zomer aan van Ajacied Frenkie de Jong. Daarbij is de 21-jarige international al te zien in een shirt van de Spaanse kampioen. ,,EnjoyDeJong'' (Geniet van De Jong), staat er als hashtag bij. ,,We zullen goed voor hem zorgen'', belooft Barcelona aan Ajax.

,,Met de komst van Frenkie de Jong voegen we talent, jeugd en Barça-stijl toe aan ons voetbalproject'', aldus voorzitter Josep Maria Bartomeu weten. ,,We zijn ervan overtuigd dat hij jarenlang een belangrijk onderdeel zal zijn van ons team. Welkom Frenkie!''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.