Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona denkt niet aan terugkeer Neymar

Barcelona denkt niet aan terugkeer Neymar

19 okt 2018, 17:18

BARCELONA (ANP) - Barcelona heeft geen plannen om Neymar weer terug te halen. Volgens Jordi Cardoner, de vice-voorzitter van de kampioen van Spanje, heeft niemand bij zijn club daar over gesproken.

Cardoner reageerde op mediaberichten eerder deze week. Neymar zou het niet naar zijn zin hebben in Parijs en graag weer voor Barcelona willen spelen. ,,Maar het was Neymar die vorig jaar weg wilde", doelde Cardoner over een megatransfer van 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. ,,Daarna is er nooit meer binnen de clubleiding over een terugkeer gesproken."

Neymar vormde een succesvolle voorhoede met Lionel Messi en Luis Suárez. De Braziliaan won de Champions League met Barcelona en werd twee keer kampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.