Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona als koploper de feestdagen in

Barcelona als koploper de feestdagen in

22 dec 2018, 21:36

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona gaat de feestdagen in als koploper van La Liga. De Catalanen versloegen Celta de Vigo in Camp Nou met 2-0 en sluiten het kalenderjaar af met drie punten voorsprong op Atlético Madrid, dat eerder op zaterdag Espanyol met 1-0 versloeg dankzij een benutte strafschop van Antoine Griezmann.

Ousmane Dembélé opende in de tiende minuut de score. De Fransman kon de bal eenvoudig binnentikken uit de rebound van een schot van Lionel Messi. De Argentijnse aanvoerder schoot kort voor rust zelf de 2-0 binnen, na een splijtende pass van linksback Jordi Alba. Reservekeeper Jasper Cillessen zag vanaf de bank dat Barcelona in de tweede helft niet meer in de problemen kwam, maar ook verzuimde om de score uit te bouwen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.