Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona: afwachten of Messi kan spelen

Barcelona: afwachten of Messi kan spelen

5 nov 2018, 20:24

MILAAN (ANP) - Het is nog niet zeker of Lionel Messi inzetbaar is bij FC Barcelona in de wedstrijd in de Champions League tegen Internazionale. ,,We moeten de training afwachten en kijken hoe hij zich voelt", zei coach Ernesto Valverde. ,,Gezien zijn spel en zijn bewegingen gaat het goed, maar we moeten het afwachten.''

Messi bleek voldoende hersteld van een gebroken arm om met de Catalaanse selectie mee te vliegen naar de Italiaanse stad, waar Barcelona en Inter elkaar dinsdag treffen. ,,Het is goed nieuws voor het hele team om hem weer bij ons te hebben", zei ploeggenoot Sergi Roberto. ,,Ik weet niet of hij in staat is om te spelen, maar het is goed voor de sfeer in de groep."

FC Barcelona kwam de periode zonder de Argentijn zonder kleerscheuren door. Zonder Messi wonnen de Catalanen het eerste duel met Inter en de competitiewedstrijden tegen Real Madrid (5-1) en Rayo Vallecano (3-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.