Terug

Volg Vandaag Inside

'Barça wil ruildeal: Kanté voor Coutinho'

'Barça wil ruildeal: Kanté voor Coutinho'

15 apr 2020, 18:23

FC Barcelona pleit voor een ruildeal tussen N'Golo Kanté en Philippe Coutinho, meldt Mundo Deportivo. Laatstgenoemde wordt momenteel nog verhuurd aan Bayern München, maar de Duitse topclub zou de optie tot koop in het huurcontract van de Braziliaan niet willen lichten.

Mundo Deportivo meldt dat Barcelona een type-Kanté mist in de selectie. Er is veel voetballend vermogen op het middenveld van de Catalanen met spelers als Sergio Busquets en Frenkie de Jong, maar de ploeg wil een 'fysiek sterke en agressieve' controleur aan de selectie toevoegen volgens de Spaanse krant.

Een ruildeal zou uitkomst kunnen bieden voor beide clubs. Door de financiële problemen van de coronacrisis zijn grote transferbedragen moeilijk op te hoesten. Het feit dat Coutinho in een uitzichtloze situatie verkeert bij zijn club en dat Kanté niet in de plannen van trainer Frank Lampard zou voorkomen, kan volgens Mundo Deportivo helpen bij de deal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.