Terug

Volg Vandaag Inside

'Barça wil plannen Beckham dwarsbomen en Messi terughalen'

'Barça wil plannen Beckham dwarsbomen en Messi terughalen'

31 okt 2022, 10:53

David Beckham wil Lionel Messi zo snel mogelijk naar de MLS halen. Het Manchester United-icoon is eigenaar van Inter Miami en zou na het WK de overstap van de Argentijn willen afronden, zo meldt The Athletic.

Toch is Inter Miami niet de enige club die achter Messi aan zit. De Argentijn speelt momenteel nog voor Paris Saint-Germain en die willen graag door met de legendarische aanvaller. In Parijs kan Messi zijn contract met twee jaar verlengen, maar volgens The Athletic heeft de Argentijn daar zelf weinig trek in.

Een andere mogelijke kaper op de kust is FC Barcelona. Messi vertrok vorig jaar bij Barça wegens financiële problemen bij de club, maar richt zich nu volledig op een comeback van het clubicoon.

Messi zal naar alle waarschijnlijkheid na het WK een beslissing maken over zijn toekomst. De Argentijn gaat in bloedvorm richting Qatar. In alle competities maakte Messi voor PSG al twaalf doelpunten en gaf hij dertien assists dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.