Terug

Volg Vandaag Inside

Barça wil Rodrigo overnemen van Valencia

Barça wil Rodrigo overnemen van Valencia

28 jan 2020, 18:39

Aanvaller Rodrigo Moreno is dicht bij een overstap van Valencia naar Barcelona. Volgens zijn trainer Albert Celades zijn de onderhandelingen tussen beide clubs over een winterse transfer van de Spaanse international inmiddels in volle gang. "Hij is een speler die het verschil kan maken", liet de coach van Valencia weten. "Daarom wil Barcelona hem hebben. We weten allemaal dat de besprekingen in een gevorderd stadium zijn. Daar gaan we niet meer geheimzinnig over doen."

Barcelona verloor afgelopen zaterdag met 2-0 van Valencia. Rodrigo, net hersteld van een blessure, fungeerde in dat duel in het laatste half uur als invaller. Hij kwam dit seizoen in achttien competitieduels nog maar twee keer tot scoren.

Ajax bewaart slechte herinneringen aan Rodrigo. De 28-jarige spits maakte in december in de laatste groepswedstrijd in de Champions League in Amsterdam het enige doelpunt (0-1). Die goal kostte Ajax een plaats in de achtste finales.

Door de langdurige knieblessure bij afmaker Luis Suárez heeft Barcelona versterking in de frontlinie nodig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.