Terug

Volg Vandaag Inside

Barça verwacht dat Memphis volgende week terugkeert in de selectie

Barça verwacht dat Memphis volgende week terugkeert in de selectie

12 feb 2022, 13:52

Trainer Xavi van FC Barcelona hoopt volgende week weer te kunnen beschikken over Memphis Depay. De Nederlandse aanvaller kwam de afgelopen twee maanden vanwege een hamstringblessure amper in actie. 'Memphis heeft een kleine terugslag gehad, het duurt dus wat langer voor hij weer aansluit,' zei Xavi een dag voor de derby tegen stadgenoot Espanyol.

Depay hield een hamstringblessure over aan het verloren duel met Bayern München (3-0) in de Champions League, begin december. De spits maakte begin januari zijn rentree, maar na twee invalbeurten kreeg hij weer last. Sindsdien ontbreekt de oud-PSV'er in de selectie van Xavi.

Met acht doelpunten in zestien wedstrijden is Depay de topscorer van Barcelona in de Spaanse voetbalcompetitie. De Catalanen staan op de vierde plaats. Barcelona ontvangt komende week Napoli in de eerste knock-outronde van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.