Terug

Volg Vandaag Inside

Barça twee weken zonder Dembélé

Barça twee weken zonder Dembélé

21 jan 2019, 14:09

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona moet het zeker twee weken stellen zonder Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller heeft zijn enkel verstuikt in de competitiewedstrijd van zondag tegen Leganés. De medische staf van de Catalaanse club stelde maandag de diagnose.

Dembélé was tegen Leganés ruim een uur de beste man bij de koploper in de Spaanse liga. De jonge aanvaller dartelde over het veld en opende na een half uur de score. Hij moest echter in de 69e minuut het veld geblesseerd verlaten. Barça telde alleen al in de eerste helft elf geslaagde dribbels van de talentvolle Fransman, die dit seizoen al acht keer scoorde in de competitie.

Titelverdediger Barcelona won het duel in Camp Nou met 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.