Terug

Volg Vandaag Inside

'Barça-speler komt 3 minuten te laat bij ontbijt: Xavi genadeloos'

'Barça-speler komt 3 minuten te laat bij ontbijt: Xavi genadeloos'

12 nov 2021, 12:49

Het heeft niet lang geduurd of Xavi Hernandez heeft zijn stempel gedrukt op de selectie van FC Barcelona. De nieuwe trainer voerde deze week nieuwe basisregels door voor zijn team en een boetesysteem hanteert de oefenmeester om niet nagekomen regels te bestraffen. Ousmane Dembélé heeft de twijfelachtige eer om al na 2 dagen de eerste boete in ontvangst te nemen.

Eén van de gestelde basisregels van Xavi was namelijk dat spelers minimaal anderhalf uur voor elke training aanwezig moeten zijn. Zodoende hebben zij voldoende tijd om te ontbijten en zich voor te bereiden op de training. Ook kunnen er dan individuele gesprekken gevoerd worden. De technische staf dient twee uur voor aanvang van de training aanwezig te zijn, om alles in gereedheid te hebben wanneer de spelers arriveren.

De regel betekent dat spelers voor 08:30 's ochtends aanwezig zijn op het complex, aangezien de training om 10:00 aanvangt. Dit lukte Dembélé vrijdagochtend niet, aangezien hij om 08:33 kwam binnenwandelen. Ondanks het kleine verschil van 3 minuten moet de Fransman, die in de hemel werd geprezen door Xavi zelf, een boete betalen van de trainer. Het kost de rechtsbuiten 100 euro, terwijl het bedrag bij elke volgende overtreding wordt verdubbeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.