Terug

Volg Vandaag Inside

Barça-middenvelder Rafinha voor drie jaar naar Paris Saint-Germain

Barça-middenvelder Rafinha voor drie jaar naar Paris Saint-Germain

6 okt 2020, 10:30

De Braziliaanse middenvelder Rafinha zet zijn voetballoopbaan voort in Frankrijk. De bij FC Barcelona opgeleide speler was transfervrij en tekende een contract voor drie jaar bij Paris Saint-Germain.

Rafinha (27) genoot zijn opleiding bij Barcelona waar hij in 2011 zijn eerste profcontract tekende. In het seizoen 2013-2014 werd hij al eens uitgeleend aan Celta de Vigo. De afgelopen twee jaar voetbalde Rafinha ook elders op huurbasis: eerst bij Internazionale in Italië, het afgelopen seizoen opnieuw bij Celta.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.