Terug

Volg Vandaag Inside

Barça-fans woest: Koeman zet publiekslieveling Riqui Puig op de verkooplijst

Barça-fans woest: Koeman zet publiekslieveling Riqui Puig op de verkooplijst

19 sep 2020, 18:42

Hij wordt in Barcelona ook wel de nieuwe Andres Iniesta genoemd; Riqui Puig. De middenvelder geldt al jarenlang als megatalent en is samen met Ansu Fati één van de pareltjes uit de jeugdopleiding van Barcelona. Koeman denkt daar echter anders over en heeft het 21-jarige talent naar verluidt niet meer nodig.

Na Suarez is Puig de volgende die zijn koffers mag gaan pakken. De middenvelder zit niet in de wedstrijdselectie voor het vriendschappelijke duel met Elche vanavond. Volgens het doorgaans welingelichte RAC1 heeft Koeman zijn besluit al gemaakt. Puig mag vertrekken, aangezien hij dit seizoen geen noemenswaardige rol zal gaan spelen in het eerste elftal.

Het besluit van Koeman leidt tot een hoop tumult op onder andere Twitter. De Barca-fans zijn boos en verontwaardigd dat hun pareltje wordt afgenomen door de kersverse trainer. Al met al een onrustig begin van Koeman in Catalonië! Hieronder een greep uit de reacties op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.