Terug

Volg Vandaag Inside

Barça-coach Setién weet het zeker: 'Messi sluit af bij Barcelona'

Barça-coach Setién weet het zeker: 'Messi sluit af bij Barcelona'

16 apr 2020, 12:30

Trainer Quique Setién van FC Barcelona is niet bang voor een vertrek van zijn sterspeler Lionel Messi: 'Hij sluit zijn loopbaan hier af', zegt hij.

Het contract van Messi loopt volgend jaar af. De 32-jarige Argentijn botste afgelopen jaar met technisch directeur Eric Abidal. Messi stoorde zich onlangs ook aan berichten dat hij en zijn ploeggenoten geen salaris wilden inleveren na de uitbraak van het coronavirus.

Het is onrustig bij Barcelona. Vorige week stapten maar liefst zes directeuren op. Zij hebben geen vertrouwen meer in voorzitter Josep Maria Bartomeu: 'Maar ik denk niet dat zoiets Messi zal bewegen de club te verlaten', vertelt de 61-jarige oefenmeester.

VIDEO - Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek
4:36
Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.