Terug

Volg Vandaag Inside

'Barça aast op terugkeer Onana'

'Barça aast op terugkeer Onana'

21 feb 2020, 15:49

FC Barcelona staat open voor een terugkeer van André Onana, zo meldt de Spaanse krant Sport. De Spaanse club wil de goalie uit Kameroen graag toevoegen aan de selectie.

Onana zou dan de strijd moeten aangaan met Marc-André Ter Stegen, die is de laatste jaren de onbetwiste nummer 1 onder de lat. En dus lijkt het ook niet logisch dat de Ajacied daar eerste keeper wordt. De Catalanen zijn wel ontevreden over de tweede doelman Neto, die zou Onana eventueel kunnen vervangen. Maar of de international van Kameroen met een reserverol akkoord gaat is nog maar de vraag. De vraagprijs voor de doelman ligt rond de 40 miljoen euro.

Barcelona is niet de enige club die interesse heeft in Onana. Naar verluidt zouden ook Chelsea, PSG en Manchester United interesse hebben in de doelman. Onana zou bij Chelsea wel eerste doelman kunnen worden, coach Frank Lampard is niet tevreden over doelman Kepa. De Spaanse goalie zat de laatste wedstrijden zelfs op de bank. Willy Caballero nam zijn plek in onder de lat.

Eerder werd al bekend dat Ajacied Hakim Ziyech ook naar Chelsea vertrekt volgend seizoen.

VIDEO - Fenomenale redding Onana tegen Chelsea

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.