Terug

Volg Vandaag Inside

Bannis: 'Slagen bij Feyenoord is mijn droom'

Bannis: 'Slagen bij Feyenoord is mijn droom'

17 nov 2020, 22:30

Aanvaller Naoufal Bannis (18) heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2023 bindt aan Feyenoord. Anderhalve week geleden maakte de Rotterdamse club al bekend een mondeling akkoord te hebben bereikt over een nieuw contract tot de zomer van 2023.

Bannis maakte vorig jaar op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Het lukte hem echter niet om direct een vaste plek in de A-selectie te veroveren.

'Hij is natuurlijk voor de leeuwen geworpen als jonge jongen', erkent Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. 'Maar het getuigt van karakter en doorzettingsvermogen dat hij zich opnieuw heeft teruggeknokt naar het eerste elftal. Hij is hard geweest voor zichzelf, heeft honderd procent gegeven en is nu terug bij Feyenoord 1 met een hoop extra ervaring en bagage.'

Bannis maakte begin deze maand in de eredivisiewedstrijd tegen FC Emmen als invaller in de slotseconden van het uitduel de winnende treffer (2-3). 'Een mooi moment', blikt hij terug. 'Hopelijk lukt het me om vaker belangrijk te zijn voor Feyenoord dit seizoen. Het is vooral zaak om mezelf elke dag weer positief te laten gelden. Ik heb nu een plek in de A-selectie, die moet ik vast zien te houden.'

Bannis: 'Ik ben altijd in mezelf blijven geloven. Voetbal is niet alleen maar negentig minuten schitteren op het veld. Het is keihard werken, mentaal weerbaar zijn en je rug rechten als het even tegenzit. Ik ben blij dat mijn geduld en doorzettingsvermogen beloond worden. Bij Feyenoord slagen is altijd mijn droom geweest.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.