Terug

Volg Vandaag Inside

Bankzitter Nicolás Tagliafico lijkt nieuwe club te hebben gevonden

Bankzitter Nicolás Tagliafico lijkt nieuwe club te hebben gevonden

6 dec 2021, 14:05

De kans is groot dat Nicolás Tagliafico aankomende transferperiode vertrekt bij Ajax. De Argentijnse linksback is ontevreden met zijn huidige positie bij de Amsterdammers en volgens verschillende media uit Spanje, waaronder Fíchájés, is Atlético Madrid een serieuze optie.

Trainer Diego Simeone zou niet tevreden zijn met de huidige linksback Renan Lodi bij Los Colchoneros en ziet in de ervaren Tagliafico de ideale vervanger. Atlético toonde vorig seizoen ook al interesse in de Argentijn, alleen weigerde directeur voetbalzaken Marc Overmars een bod van veertien miljoen euro. De 29-jarige Tagliafico staat nog tot medio 2023 onder contract bij Ajax en heeft op dit moment volgens Transfermarkt.de een marktwaarde van ruim achttien miljoen euro.

Afgelopen zaterdag sprak Tagliafico zich nog uit over zijn eigen toekomst bij de Amsterdammers. 'Op dit moment speel ik niet, maar je moet dit soort dingen per dag bekijken', vertelde Tagliafico in gesprek met de NOS. 'Stel dat er in de winterstop een club aanklopt, dan neem ik een besluit. Ik ga liever niet op zo'n manier weg. Ik heb de afgelopen 3 jaar alles gegeven en op deze manier weggaan voelt niet goed.'

Tot slot gaf de linksachter aan respect te hebben voor Erik ten Hag, maar had hij ook een advies voor de coach. 'We hebben een sterke ploeg onder hem. Als ik hem was, zou ik meer praten met spelers die op de bank zitten. Dat vind ik belangrijk. Want november, december en januari zijn zware maanden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.