Terug

Volg Vandaag Inside

Banken om tafel met Turkse clubs over schulden

Banken om tafel met Turkse clubs over schulden

7 jan 2019, 11:36

ISTANBUL (ANP/RTR) - De Turkse bankenvereniging gaat om de tafel met de leiding van de vier grootste Turkse voetbalclubs. De schulden van Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas en Trabzonspor zijn opgelopen tot 10 miljard lira (ruim 1,6 miljard euro) en dat moet snel veranderen. De financiële situatie is verslechterd door de slechte prestaties van de Turkse topclubs in de Europese toernooien.

De baas van de Turkse bankenvereniging en de voorzitter van de Turkse voetbalbond hebben de voorzitters van Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas en Trabzonspor gevraagd hun overzicht van inkomsten en uitgaven eind januari te presenteren. Vervolgens wordt voor alle vier de clubs een plan van aanpak gemaakt om de situatie te verbeteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.