Terug

Volg Vandaag Inside

Balotelli wordt beschuldigd van verkrachting

Balotelli wordt beschuldigd van verkrachting

21 feb 2020, 14:06

Rondom spits Mario Balotelli (29) is altijd wel nieuws, vaak negatief. De Italiaan staat bekend om zijn escapades buiten het veld, maar ook binnen het veld is het geregeld raak. De spits heeft triest genoeg vaak te maken met racisme op de Italiaanse velden en kan zijn emoties op het veld moeilijk beheersen. Dit keer staat Balotelli voor een verkrachtingszaak, maar volgens de spits zelf klopt hier niks van en gaat het om afpersing.

Op 24 maart staat een voorlopige hoorzitting geplaatst in het Italiaanse Vicenza, waar de aangifte van Balotelli tegen een nu 19-jarige vrouw en haar voormalige advocaat besproken wordt. De voetballer beschuldigt het tweetal van een poging tot afpersing.

Volgens Balotelli heeft de vrouw gedreigd aangifte van verkrachting van een minderjarige tegen hem te doen, tenzij hij haar 100.000 euro zou betalen.

Balotelli geeft toe dat hij seks heeft gehad met het meisje in 2017, maar dat zij een fake ID gebruikte en heeft gelogen over haar leeftijd. Het meisje bleek destijds minderjarig te zijn. De spits beweert dat er van verkrachting absoluut geen sprake was en er met wederzijdse instemming seks heeft plaatsgevonden.

Het voorval vond plaatst na de play-offs wedstrijd in de Champions League, Nice - Ajax in 2017. Balotelli vierde op zijn Balotelli's in een nachtclub dat hij had gescoord voor zijn club en sprak via Instagram af met het meisje.

Volgens het meisje nam Balotelli haar mee naar een plek met meer privacy en haar daar aangekomen hebben gedwongen seks met hem te hebben. De politie van Brescia, waar Balotelli tegenwoordig zijn geld verdient bij de gelijknamige Serie A-club, doet intussen onderzoek naar een aangifte van de vrouw.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.