Terug

Volg Vandaag Inside

Balotelli uitgekotst door eigen supporters: steken zijn shirt in de fik

Balotelli uitgekotst door eigen supporters: steken zijn shirt in de fik

27 feb 2023, 09:10

De carrière van Mario Balotelli lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Momenteel speelt de 'enfant terrible' voor het Zwitserse FC Sion, waar de supporters inmiddels ook alweer genoeg hebben gezien van hem.

Afgelopen zomer maakte Balotelli de overstap van het Turkse Adana Demirspor naar het Alpenland. Tot op heden was de excentrieke spits in twaalf wedstrijden goed voor vijf doelpunten en is hij sinds kort gebombardeerd tot aanvoerder. Dat heeft de zwalkende club echter niet verder gebracht dan een matige voorlaatste plek in de Zwitserse Super League. Voor supporters was afgelopen weekend de maat écht vol.

Sion verloor zaterdag op eigen veld namelijk kansloos van hoogvlieger FC St. Gallen (0-4). Tijdens de wedstrijd richtte de harde kern zich in spreekkoren tot aanvoerder Balotelli, die in hun ogen te weinig zou geven voor de club. Als hij niet álles voor Sion zou willen geven, dan kon hij beter weggaan. Na afloop werd zelfs een shirt van de Italiaan verbrand, hangend aan een hek van het stadion.

Middelvinger

Afgelopen november kwam Balotelli ook al in opspraak tijdens een wedstrijd van Sion. Toen had de ooit zo geroemde aanvaller het aan de stok met supporters van FC Basel en stak hij zijn middelvinger op naar het publiek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.