Terug

Volg Vandaag Inside

Balotelli tot einde seizoen bij Berlusconi's Monza

Balotelli tot einde seizoen bij Berlusconi's Monza

8 dec 2020, 11:01

Mario Balotelli heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Italiaanse club Monza die uitkomt in de Serie B. De wispelturige spits onderging maandag een medische keuring bij de club, die bevestigde dat Balotelli heeft getekend tot eind juni.

Balotelli kwam vorig seizoen uit voor Brescia in de Serie A. De 36-voudig international speelde tot de coronapauze voor de club, waar hij zich tijdens de voetballoze maanden april en mei niet liet zien. Toen hij in juni weer wilde trainen werd hem de toegang ontzegd. Brescia had hem in de tussentijd ontslagen.

Voormalig premier Silvio Berlusconi is sinds 2018 eigenaar van voetbalclub Monza. Hij kent de aanvaller nog van zijn twee korte periodes bij AC Milan. Die club verkocht Berlusconi in 2017 voor 740 miljoen euro. Bij Monza komt Balotelli in één team met voormalig Milan-speler Kevin Prince Boateng, die in september tekende bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.