Terug

Volg Vandaag Inside

Balotelli scoort na vier minuten met eerste balcontact bij debuut

Balotelli scoort na vier minuten met eerste balcontact bij debuut

30 dec 2020, 17:39

Mario Balotelli heeft zijn debuut voor Monza in de Serie B gevierd met een doelpunt en een overwinning. De 30-jarige aanvaller opende in de thuiswedstrijd tegen koploper Salernitana al in na 4 minuten de score. De 36-voudige international kon de bal van dichtbij intikken.

Het duel eindigde in 3-0. Balotelli ging na ruim een uur naar de kant. Ook zijn vermaarde ploeggenoot Kevin-Prince Boateng uit Ghana werd in de slotfase gewisseld.

Balotelli ondertekende ruim drie weken geleden een contract tot het einde van het seizoen bij Monza. De wispelturige spits kwam vorig seizoen nog uit voor Brescia in de Serie A. Hij liet zich tijdens de coronapauze in april en mei niet zien bij de club. Toen hij in juni weer wilde gaan trainen werd hem de toegang ontzegd. Brescia had hem in de tussentijd ontslagen.

Met de oud-speler van onder meer Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool hoopt Monza de stap naar de Serie A te maken. Voormalig premier Silvio Berlusconi is sinds 2018 eigenaar van de club, die nu op de derde plaats staat in de Serie B, met nog maar 2 punten minder dan Salernitana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.