Terug

Volg Vandaag Inside

Balende Robben mist duel met Ajax

Balende Robben mist duel met Ajax

10 dec 2018, 15:27

MÜNCHEN (ANP) - Arjen Robben keek er erg naar uit, maar een onwillige zenuw in zijn bovenbeen voorkomt dat hij woensdag in de Champions League tegen Ajax kan spelen. Als een wonderbaarlijke genezing uitblijft, moet de aanvaller van Bayern München de wedstrijd op tv volgen. ,,Het is zeer onwaarschijnlijk dat ik kan meedoen'', zegt Robben tegen de NOS. ,,Want het gaat niet goed.''

De 34-jarige Groninger, bezig aan zijn laatste jaar bij Bayern, kwam eind november voor het laatst in actie. In de Champions League tegen Benfica maakte hij toen twee karakteristieke doelpunten (5-1). ,,Ik heb toen echt een heerlijke wedstrijd gespeeld, maar daarna begon ik steeds meer klachten te krijgen. En die zijn tot op heden niet verdwenen.'' De oorzaak is een tik op een zenuw in zijn bovenbeen. ,,Dat heeft tijd nodig om te herstellen. Het kan goed zijn dat het nog wel eventjes duurt. Of het moet ineens wonderbaarlijk snel beter gaan, maar dat verwacht ik niet.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.