Terug

Volg Vandaag Inside

Bale van waarde voor Real Madrid

Bale van waarde voor Real Madrid

24 juli 2019, 10:01

Met Gareth Bale als scorende invaller heeft Real Madrid woensdag het oefenduel met Arsenal na strafschoppen gewonnen. De Welshman, niet meer gewenst door coach Zinedine Zidane, bracht de spanning terug nadat Real bij rust tegen een 2-0-achterstand had aangekeken. Het duel uit de zogenoemde Champions Cup, gespeeld in het Amerikaanse Landover, eindigde in 2-2 waarna de Spanjaarden de strafschoppen beter namen.

Real-verdediger Nacho werd al vroeg met twee keer geel naar de kant gestuurd. Na een bestrafte overtreding op Sead Kolasinac maakte Nacho hands bij een inzet van Alexandre Lacazette, die de toegekende penalty benutte. Niet veel later maakte Pierre-Emerick Aubameyang er 2-0 van en leek het duel gespeeld. Maar kort voor rust raakte ook Arsenal een man kwijt met twee keer geel, Sokratis Papastathopoulos, en meteen na de pauze brachten Bale en Marco Asensio Real weer naast de Engelsen. Asensio viel later geblesseerd uit, de schade is nog onbekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.