Terug

Volg Vandaag Inside

Bale onder de indruk van Ajax: 'CL-show schokte de hele wereld'

Bale onder de indruk van Ajax: 'CL-show schokte de hele wereld'

22 apr 2020, 22:10

Gareth Bale heeft toegegeven dat hij vorig seizoen enorm onder de indruk was van de prestaties van Ajax. De Welshman werd met Real Madrid in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld in het tweeluik met Ajax.

In een interview met BT Sport spreekt Bale zich uit over de wedstrijd. 'We hadden niet verwacht dat ze zo goed zouden zijn. Ze speelden georganiseerd en heel sterk. Iedereen bij Ajax kende precies zijn rol', laat de aanvaller weten.

In Amsterdam won Real Madrid met 1-2, maar in Bernabeu won Ajax met ruime cijfers. De return eindige in 1-4 en Ajax plaatste zich voor de kwartfinale. 'In de heenwedstrijd hadden we geluk dat we wonnen. In de return verzorgden zij een show, waarmee ze voor een schok in de hele wereld zorgden. Ajax verraste niet alleen ons', geeft Bale toe.

De Madrileen zag Ajax later uitgeschakeld worden door zijn oude club. 'Ik bleef het toernooi volgen omdat Spurs er nog in zat. Voor ons was het gek om er niet tot het einde bij te zijn in de Champions League, maar Ajax had zo'n fantastisch team.'

Geniet hieronder in een uitgebreide samenvatting nog eens van het indrukwekkende CL-seizoen van Ajax.

VIDEO - Het legendarische CL-seizoen van Ajax!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.