Terug

Volg Vandaag Inside

Bale maakt volgende maand debuut op internationaal golftoernooi

Bale maakt volgende maand debuut op internationaal golftoernooi

24 jan 2023, 14:15

De onlangs als voetballer gestopte Gareth Bale gaat volgende maand deelnemen aan het AT&T Pebble Beach Pro-Am. Het evenement maakt deel uit van de PGA Tour, de tour voor golfers in de Verenigde Staten. "Ik ben blij om te kunnen aankondigen dat ik volgende maand ga deelnemen aan het AT&T Pebble Beach Pro-Am. Let's go", schreef Bale op Instagram.

De 33-jarige Bale maakte begin dit jaar bekend dat hij een punt zette achter zijn voetballoopbaan. Hij won met Real Madrid liefst vijf keer de Champions League. Los Angeles Galaxy was zijn laatste club.

Het was al bekend dat Bale een groot liefhebber was van golf. Hij had al eens geposeerd bij een spandoek met de tekst "Wales. Golf. Madrid. In That Order".

Bale wordt op het toernooi vergezeld door onder anderen US Open-kampioen Matt Fitzpatrick en Patrick Cantlay, de nummer 5 van de wereld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.