Terug

Volg Vandaag Inside

Bale doneert ruim miljoen euro in strijd tegen Coronavirus

Bale doneert ruim miljoen euro in strijd tegen Coronavirus

22 apr 2020, 23:52

Gareth Bale heeft ruim een miljoen euro gedoneerd voor de strijd tegen het coronavirus. De voetballer van Real Madrid gaf 668.000 euro aan de landelijke gezondheidsorganisaties in zijn thuisland Wales. De ziekenhuizen in Madrid krijgen 500.000 euro van de aanvaller.

"Het University Hospital of Wales heeft een speciale plaats in mijn hart. Ik ben daar geboren en ze hebben veel voor mijn familie en vrienden betekend. Mijn familie en ik willen nu steun betuigen", aldus Bale.

In Spanje zijn meer dan 21.000 mensen gestorven aan het coronavirus. In Madrid en de regio vielen tot dusverre ruim 7500 doden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.