Terug

Volg Vandaag Inside

Bakker geniet van debuut voor PSG

Bakker geniet van debuut voor PSG

30 jan 2020, 12:40

Mitchel Bakker zal zijn debuut voor Paris-Saint Germain nooit meer vergeten. "Het was echt geweldig", reageert de Nederlandse jeugdinternational op de website van zijn club op zijn eerste speelminuten bij de kampioen van Frankrijk.

De 19-jarige Bakker speelde woensdag de laatste 20 minuten van het gewonnen bekerduel met Pau (2-0). "Het was niet de meest ideale situatie want Colin Dagba was geblesseerd. De trainer riep me, ik moest meteen het veld in."

Bakker maakte vorig jaar zomer de overstap van Jong Ajax naar Paris Saint-Germain. In de hoofdstad van Frankrijk traint hij met wereldsterren als Neymar en Kylian Mbappé.

Paris Saint-Germain speelde met de tweede keus tegen Pau. Trainer Thomas Tuchel gunde veel van zijn gebruikelijke basisspelers rust.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.