Terug

Volg Vandaag Inside

Bakayoko wil Champions League winnen met PSV: 'Dat is de bedoeling'

Bakayoko wil Champions League winnen met PSV: 'Dat is de bedoeling'

17 feb 2024, 15:02

Johan Bakayoko blikt met veel vertrouwen vooruit naar de knock-outwedstrijd in de Champions League tegen Borussia Dortmund. "We maken een grote kans tegen Dortmund", zegt de 20-jarige aanvaller onder meer in gesprek met ESPN.

"Wat er mogelijk is in de Champions League? Alles is mogelijk. We maken ook een grote kans tegen Dortmund", zegt Bakayoko in de onderstaande video, waarna verslaggever Bennett van Fessem vraagt of de Champions League winnen ook mogelijk is. "Dat is de bedoeling", aldus Bakayoko. "Daar wordt niet heel concreet over gesproken. Maar ik denk als we wedstrijd van wedstrijd bekijken dan is alles gewoon mogelijk. Je kunt niet te ver dromen."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Trainer Peter Bosz weet niet of Bakayoko dinsdag voor PSV in actie kan komen tijdens de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League. De rechtsbuiten ontbrak in het gewonnen thuisduel met Heracles Almelo (2-0) omdat hij ziek was. "Dat was hij donderdag ook al", zei de coach van de club uit Eindhoven. "Natuurlijk hebben we hem er graag bij tegen Dortmund. Maar we moeten even afwachten."

Bosz gaf Ismael Saibari ook geen speeltijd tegen Heracles. "Hij heeft vorige week in het duel met FC Volendam een beetje last van zijn rug gekregen", zei de trainer van PSV. "Ik heb hem wel bij onze selectie gehouden voor als het echt nodig was. Ik denk dat we vaker hadden gescoord als ik hem na die rode kaart van Heracles had gebracht. Maar ik vond het beter om hem even rust te geven."

Voor de geblesseerde Noa Lang en Guus Til komt het thuisduel met Dortmund te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.