Terug

Volg Vandaag Inside

Badr Hari trekt zich vlak voor gevecht terug door situatie in Marokko

Badr Hari trekt zich vlak voor gevecht terug door situatie in Marokko

9 sep 2023, 23:28

Badr Hari besloot vlak voor zijn kickboksgevecht met James McSweeney uiteindelijk niet in actie te komen. Hij gaf de aardbeving in Marokko als reden op.

Terwijl er nog één gevecht op het programma stond voordat Hari in actie zou komen, kwam hij het podium op en gaf hij een emotionele speech, waarin de kickbokser aangaf zich terug te trekken vanwege de aardbeving in Marokko.

Vrijdagavond lokale tijd werd het land opgeschrikt door de beving. Volgens de WHO zijn meer dan 300.000 mensen getroffen in Marrakech en omliggende gebieden. Het is de dodelijkste beving in decennia in het land en vele mensen zijn dakloos geraakt.

"Het is vanwege die aardbeving niet gepast om te gaan vechten voor amusement, terwijl mensen liggen te vechten voor hun leven", vertelde trainer Mike Passenier voor de camera van Videoland. "Daar komt het op neer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.