Terug

Volg Vandaag Inside

Badr Hari en Rico Verhoeven exclusief in Veronica Inside

Badr Hari en Rico Verhoeven exclusief in Veronica Inside

17 okt 2019, 16:46

Donderdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur zijn Rico Verhoeven en Badr Hari exclusief te horen op de Nederlandse radio in Veronica Inside bij Wilfred.

Om 16.00 uur is de persconferentie met Rico Verhoeven en Badr Hari over de lang verwachte rematch tussen de twee aartsrivalen. Daaropvolgend interviewt Wilfred Genee tussen 17.00 uur en 18.00 uur eerst Rico Verhoeven en vervolgens Badr Hari live op Radio Veronica in Veronica Inside.

Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven en Badr ‘The Golden Boy’ Hari staan op zaterdag 21 december tegenover elkaar in de GelreDome in Arnhem. Wanneer de twee op 21 december in de ring stappen, is het bijna op de dag af drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar stonden. Hun headline-gevecht in december 2016 was destijds het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen, een predicaat dat nu uitgaat naar deze langverwachte rematch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.