Terug

Volg Vandaag Inside

Badmintonbond reageert op uitspraken René: 'Benieuwd of ze er dan hetzelfde over denken'

Badmintonbond reageert op uitspraken René: 'Benieuwd of ze er dan hetzelfde over denken'

25 apr 2021, 13:02

Afgelopen vrijdag hadden de mannen van Veronica Inside de grootste lol om enkele Olympische Sporten, waarbij René onder andere stuk ging om badminton. Op Twitter heeft Badminton Nederland, de overkoepelende organisatie voor badminton in Nederland, nu gereageerd.

René schoot vrijdagavond in de lach: 'Badminton! Met zo'n shuttle!' Badminton Nederland reageert op Twitter: 'We dagen de mannen van Veronica Inside graag uit voor een wedstrijd badminton! Benieuwd of ze erna nog steeds hetzelfde over denken...'

Bekijk in de video hieronder de bespreking van enkele Olympische Sporten door de mannen van Veronica Inside!

VI-mannen hebben grootste lol om olympische sporten: 'Dan ben...
5:00
VI-mannen hebben grootste lol om olympische sporten: 'Dan ben...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.