Terug

Volg Vandaag Inside

Bacca tekent voor 4 jaar bij Villarreal

Bacca tekent voor 4 jaar bij Villarreal

17 aug 2018, 15:20

VILLARREAL (ANP) - Carlos Bacca keert niet meer terug naar Italië. De Colombiaanse aanvaller heeft een contract voor vier jaar ondertekend bij Villarreal, dat hem vorig seizoen al huurde van AC Milan. Hij was in het afgelopen seizoen in Spanje goed voor 18 goals in 43 officiële duels. Mede door zijn inbreng wist Villarreal als vijfde te eindigen, waardoor de club zich verzekerde van deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Bacca startte zijn Europese carrière in januari 2012 bij Club Brugge. Bij de Belgische club verdiende hij een transfer naar Sevilla. Bacca won met zijn Spaanse ploeg twee keer de Europa League (2014 en 2015). Milan legde in de zomer van 2015 vele miljoenen neer voor Bacca, maar zijn verblijf in San Siro werd geen succes.

De 48-voudig Colombiaans international was eerder deze zomer nog actief op het WK in Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.