Terug

Volg Vandaag Inside

Babel verwacht EK-plek niet kwijt te raken: 'Ik zou niet weten waarom?'

Babel verwacht EK-plek niet kwijt te raken: 'Ik zou niet weten waarom?'

9 okt 2020, 17:01

Ryan Babel verwacht volgend jaar gewoon aanwezig te zijn met Oranje op het EK, zo laat de international vrijdag weten in een interview met FOX Sports.

Nu het EK een jaar verplaatst is acht Babel de kans niet kleiner dat hij erbij is. 'Ik zou niet weten waarom? Als ik gewoon mijn ding doe, zoals ik daarvoor gedaan heb, heb ik gewoon vertrouwen dat ik erbij ben.'

Ook de wisseling van bondscoach is voor de 33-jarige aanvaller geen reden om te twijfelen aan zijn plek bij Oranje. 'Als ik het verdien, door in vorm te zijn en goed te presteren, raak ik mijn plek niet kwijt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.